Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algab kursus “Ilutaimed – keskkonna rikastajad” (2005-08-08 15:10:45)

 

Tartu Ülikooli avatud ülikool kutsub kõiki huvilisi osalema TÜ suveülikooli raames toimuval kursusel „Ilutaimed - keskkonna rikastajad“, mida viib läbi TÜ botaanikaaed eesotsas direktori, bioloogiakandidaat Heiki Tammega.

  

8.–10. augustil toimuva kursuse sihtgrupiks on kõik huvilised, kes soovivad inimese elu- ja töökoha vahetut keskkonda (aeda, haljasala, siseruume) ilutaimedega rikastada.

 

Kursusel tutvustatakse Eesti botaanikaedade taimekollektsioone ja õppeprogramme keskkonna kujundamiseks ilutaimedega, õpetatakse tundma ja kasvatama avamaa suvelilli, varjutaimi, vähemärgatavaid, kuid huvitavaid rohttaimi ning roose. Tutvustatakse võimalusi rikastada keskkonda konteiner- ehk nõutaimedega õues ning potililledega siseruumides.

 

Praktilised õppused eelpoolnimetatud ilutaimerühmade taimede kasvukuju, dekoratiivsete omaduste ja kahjustuste tundmaõppimiseks ning paljundamis- ja hooldamisevõtete omandamiseks toimuvad TÜ botaanikaaia avamaa ja kasvuhoonekollektsioonides ning EPMÜ suvelillede näidisaias.

 

Kursuse edukalt lõpetanud saavad Tartu Ülikooli tunnistuse, lisaks on kõrgkoolis õppivatel inimestel võimalik omandada ainepunkte. 

 

Suveülikooli raames toimub ka teisi põnevaid kursusi. Täpsemat infot pakutavate kursuste kohta ja registreeruda saab suveülikooli kodulehel: www.ut.ee/suveylikool, telefonil 737 5560 või e-posti aadressil utop@ut.ee. Märgusõna: Aiandus.ee.

Allikas: TÜ avatud ülikooli talitus

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.