Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Järvseljal toimuvad metsanduse kutsevõistlused 2010 (2010-06-15 20:39:44)


2.-3. juulil Tartumaal Järvseljal, Eesti metsandushariduse kantsis toimuvad 43. metsanduse kutsevõistlused koos Järvselja suvemängudega panevad proovile nii kutseoskused, kui annavad võimaluse ühiselt meeldivas seltskonnas aega veeta.

Kutsevõistlused pakuvad traditsiooniliselt palju võistlusalasid, mistõttu leiavad endale sobivaima tegevuse nii metsanduses töötajad kui nende pereliikmed. Möödunud aastatel oli kutsevõistlustel osa ligikaudu 300 osavõtjat ning sel aastal on oodata vähemalt sama palju.

 

Mõõtu võetakse järgmistel aladel: metsakasvataja mitmevõistlus; noorendike hooldaja mitmevõistlus; traktoristi mitmevõistlus; harvestrijuhtide võistlus; praakerite mitmevõistlus; Eesti raiemeistrivõistlused; mälumäng; laskmine; murdmaajooks; multisport; (ranna)võrkpall; jalgrattakross; korvpall ja palju muud nii lastele kui peredele.

Kes võistelda ei soovi, saab osaleda matkadel loodusesse koos vanade lemmikõppejõududega. Aktiivne päevane ja õhtune programm päädib suure simmaniga.

Osalema on oodatud kõik metsandusettevõtete, asutuste ja teiste metsandusega seotud organisatsioonide töötajad või liikmed, Luua Metsanduskooli õpilased ja EMÜ metsandus- ja maaehitusinstituudi üliõpilased, metsandusega seotud füüsilisest isikust ettevõtjad ja erametsaomanikud.


Toitlustamine ja ööbimine toimub vastavalt eelregistreerimisele. Ööbimisvõimalusteks on telkimisala, majutusmajad ja lähedal asuvad turismitalud. Majutusmajades on kohtade arv piiratud.

Rohkem infot leiad võistluste juhendist: www.metsaselts.ee ning kui sealt vastuseid ei saa, helista või kirjuta julgelt Mart Kelgule: tel 5349 0286; e-post mart.kelk@mail.ee.

Registreerimine toimub Exceli failina juhendile juurde lisatud registreerimislehtedega (lisa 1) e-posti teel: metsaselts@metsaselts.ee hiljemalt 25.06.2010. Hilisem registreerimine erikokkuleppe alusel Eesti Metsaseltsiga.

Möödunud aastal Kauksis toimunud kutsevõistluste lõbus fotoülevaade asub siin: www.metsaselts.ee.

Kutsevõistluste korraldusmeeskonna nimel
Pille Rõivas, Eesti Metsaselts, tel 506 4608; pille.roivas@metsaselts.ee.

 

Allikas: Eesti Metsaseltsi 15.06.2010 teade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.