Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jätkub rahvusvaheline fotokonkurss “Soome laht” (2005-07-21 19:15:47)


Keskkonnaministeerium tuletab meelde, et kuni 15. augustini on võimalik saata pilte ja võtta osa Eesti keskkonnaministeeriumi, Soome keskkonnaministeeriumi ning Peterburi linna looduskasutuse, keskkonnakaitse ja ökoloogilise turvalisuse komitee väljakuulutatud keskkonnafoto konkursist.

Konkursi eesmärgiks on leida uusi fotosid loodusest ning inimese ja keskkonna suhtest Soome lahe lähiümbruses. Võistlusest on oodatud osa võtma eraisikud, nii kutselised fotograafid kui ka amatöörid ning ühendused Soomes, Eestis ja Venemaal (v.a võistluse korraldajad ja nende perekonnaliikmed).

Paberkandjal fotod suuruses kuni 20x30 cm tuleb esitada hiljemalt 15. augustiks Keskkonnaministeeriumi aadressile Narva mnt 7a ,15172
Tallinn. Ümbrikule kirjutada märksõna “Soome laht”. Võistluse tingimustega saab täpsemalt tutvuda ministeeriumi kodulehel www.envir.ee.

Rahvusvahelise võistluse peaauhind Grand Prix on 800 eurot, parima noore autori (1987. a või hiljem sündinud) foto pälvib 250 euro suuruse preemia ning parim amatöörfoto 350 eurot. Jagatakse ka muid auhindu.

Võistlusele võib esitada fotosid, mis on tehtud pärast 1. jaanuari 2002 ja mida pole varem avaldatud.
Iga osaleja saab esitada kuni kolm fotot. Igale võistlusfotole tuleb märkida foto pealkiri, autori nimi ja kontaktandmed, sünniaasta ning teave pildistamise koha ja aja kohta. Kontaktandmetest peab selguma ka, kas tegemist on kutselise või amatöörfotograafiga.

Osaleja katab ise võistlustöö saatmisega seotud posti- ja võimalikud kindlustuskulud. Iga riigi eelþürii valib välja 15-30 fotot, mis osalevad lõppvõistlusel Peterburis. Võitjad valitakse välja 2005. a septembris Peterburis. Võistluse tulemused tehakse teatavaks 23. septembril 2005 Peterburi keskkonnanädala raames.

Peterburi saadetud töödest koostatakse näitus, mis pannakse septembris välja Peterburis ning hiljem Eestis ja Soomes. Näitusele jõudnud fotode autoreid autasustatakse esemeliste auhindadega.
Võistlustööd, mis ei pääsenud eelvõistluselt edasi, saadetakse autoritele tagasi 2005. a septembri jooksul. Lõppvõistlusele valitud tööd tagastatakse 2006. a alguses.

Lisainfo: Mai Zernask, Keskkonnaministeeriumi keskkonnahariduse büroo peaspetsialist, tel 626 2826, e-post mai.zernask@envir.ee.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 21.07.2005 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.