Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EPKK auliikmeks sai Kalev Kreegipuu, aumärgi kavaleriks Lea Lukme (2010-06-11 11:35:59)

 
11. juunil Roosna-Alliku mõisas toimunud korralisel üldkoosolekul nimetas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda oma auliikmeks kauaaegse põllumajandustootja ja –juhi Kalev Kreegipuu. Kalev Kreegipuu on koja tegevuse arengusse andnud suure panuse, ta oli koja nõukogu liige aastatel 2003 kuni 2009.
 
„Kalev Kreegipuu oli aastaid Eesti põllumeeste eestkõneleja, kelle seisukohad olid analüüsivad, tasakaalukad ja nii põllumeeste kui avalikkuse silmis respekteeritud,“ ütles EPKK nõukogu esimees Aavo Mölder EPKK üldkoosolekul.
  
Eesti Põllumajandus - Kaubanduskoja aumärk anti kauaaegsele koja koostööpartnerile, toidukvaliteedi eksperdile Lea Lukmele Põllumajandusuuringute Keskusest. Lea Lukme on andnud suure panuse Tunnustatud Eesti Maitse ja Tunnustatud Maitse kvaliteedimärkide arendamisse ning on palju aastaid osalenud toodete hindamise ekspertkomisjoni töös.
 
Auliikme nimetus antakse igal aastal vaid ühele inimesele, kes on kaasa aidanud EPKK eesmärkide täitmisele ning kel on koja arengus ja tegevuses oluline koht ja tähendus. Auliige ja aumärgi kavaler valitakse koja liikmete või juhatuse ettepanekul ning auliikme nimetuse ja aumärgi andmise otsustab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu.
 

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 11.06.2010 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.