Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
TÜ suveülikoolis õpetatakse tundma ka ilutaimi (2005-07-15 18:50:18)


Esmaspäeval, 18. juulil algab Tartu Ülikooli suveülikool ning ka rahvusvaheline suveülikool, millest võtab osa umbes 60 osalejat 15 riigist.

Rahvusvahelisse suveülikooli tulevad eesti keelt õppima inimesed nii naabermaadest Soomest, Rootsist, Lätist ja Leedust kui ka Norrast, Poolast, Saksamaalt, Tðehhist, Ungarist, Belgiast, Prantsusmaalt, Inglismaalt, Itaaliast ning Kanadast ja USA-st.

Lisaks rahvusvahelistele keelekursustele toimub augustikuu jooksul suveülikooli raames ka üle 20 eestikeelse koolituse alates projektijuhtimise ja töötajate hindamise ning motiveerimise kursustest kuni huvialakursusteni, mis pakuvad näiteks võimalust harjutada tennist või õppida tundma ilutaimi.

TÜ avatud ülikooli talituse juhataja kt Ülle Kesli sõnul on sel aastal huvi suveülikooli vastu suurem kui kunagi varem ning kõige populaarsemaks on osutunud Hiiumaal toimuv maalikursus, kuhu tuli luua lisarühm.

Selleaastane Tartu Ülikooli eestikeelne suveülikool on oma järjekorras juba kuues. Välismaalastele on eesti keele suvekursusi pidevalt korraldatud alates 1997. aastast ning osalejate arv viimastel aastatel on jäänud 60 ringi. 

Allikas: Tartu Ülikooli 15.07.2005 pressiteade

Aiatark OÜ
info@aiandus.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.