Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas kohtuvad maailma juhtivad looduskaitse eksperdid (2010-05-27 10:01:36)


Täna, 27. mail algusega kell 13 avab Eesti Vabariigi president Tooma Hendrik Ilves KUMU kunstimuuseumis 3-päevase rahvusvahelise teaduskonverentsi „Looduskaitse uued uuringusuunad" (“Nature Conservation beyond 2010”).

Rahvusvaheline teaduskonverents on pühendatud Eesti looduskaitse 100. tegevusaasta tähistamisele. Konverentsi eesmärk on tutvustada rahvusvahelisele üldsusele Eesti looduskaitse saavutusrohket ajalugu, hetkeolukorda ning seada loodushoiu arengusihid edaspidiseks.

Konverentsi peaesinejateks on kutsutud mitmed oma tegevusvaldkonna juhtpersoonid maailmast. Huvitavaid ettekandeid loodushoiust, -kaitsest ja -korraldusest jätkub konverentsi kahele päevale.

Konverentsi korraldavad Keskkonnaministeerium, Keskkonnaamet ja Eesti Maaülikool koostöös Euroopa Loodus- ja Rahvusparkide Föderatsiooni Põhja-Balti sektsiooniga (EUROPARC Nordic-Baltic Section) ja Rahvusvahelise Looduskaitseliiduga.

Konverentsi korraldamist toetavad Keskkonnainvesteeringute Keskus, Põhjamaade Ministrite Nõukogu ja Rahvusvahelise looduskaitseliidu ökosüsteemse kaitsekorralduse komisjon. Loodusturismi valdkonna kajastamist toetab EAS-i turismiarenduskeskus Euroopa Liidu Sotsiaalfondist rakendatava Turismi teadlikkuse- ja koolituse programmi raames.

Konverents jätkub reedel, 28. mail Eesti Rahvusraamatukogus ja lõpeb ekskursioonidega Lahemaa Rahvusparki, Matsalu Rahvusparki ja Põhja-Kõrvemaa looduskaitsealale.

 

Keskkonnaministeeriumi 27.05.2010 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.