Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
REXEST GRUPP OÜ
Reg.kood:
Aadress:Tartu mnt 84a, Tallinn
Maakond:Harjumaa
Telefon:630 9469 kontor
Faks:630 9106
E-Mail:info@plastrex.eu
Koduleht:www.plastrex.eu
Tegevusalad:

Tegevusalad:

Plastikprofiilide tootmine, lillekastid, kasvatuskastid,
aiamööbel, aiakuurid, hobuseboksid.

Kasutus*: aiapiirded, aiamoodulid, ilmastikukindlad aianduslahendused, kasvuhoonelahendused, käiguteed, kaubaalused, kompositkastid, hobuselatrid, liivakastid, prügimajad, terassilauad, terassi aluskonstruktsioonid, terassi piirded. Vaata lehekülge allapoole kerides näidiste pilte.
Kontor: Tartu mnt 84a, Tallinn, 10112, tel 630 9469
Tootmine: Mäo Keskus, 72751 Mäo Paide Vald, Järva maakond

Kasvatuskast

Lillekast

Ümberkäitlemine on kahtlemata üks loodussäästliku eluviisi alustalasid. Rexest Grupi poolt toodetav plastlaud Plastrex on just selle suuna esindaja.

Järjest enam muutub aktuaalseks jäätmete sorteerimine, energia kokkuhoid ja loodussõbralik käitumine laiemalt. Samal ajal kasvab nõudlus enam kvaliteetsemate ja jätkusuutlikumate lahenduste järele. Segaolme plastijäätmetest toodetud Plastrex on välja töötatud just kõiki neid põhimõtteid silmas pidades.

Töötlemisomadustelt on Plastrex paljuski sarnane puidule – ta on nii saetav, freesitav kui kruvitav, erikaal 0,6-0,7 t/m3. Sellele vaatamata pole Plastrex puit. Olles homogeenne materjal, mis ei ima endasse niiskust, ei erita keskkonda laguprodukte, ei vaja mingisugust täiendavat töötlust ega järelhooldust, on ta suurepäraseks alternatiiviks olukordades, kus puit pikaajaliselt vastu ei pea.

Plastrexist taimekastid ja aialahendused peavad kaitsetöötluseta vastu aastakümneid. Loomakasvatuses ja -pidamises kasutatakse Plastrexi kui materjali, mis on lihtsasti puhastatav ja väsib väga aeglaselt. Ühtlasi on Plastrex loomade tervisele kasulik, kuna on kahjulikele bakteritele halvaks kasvupinnaseks. Materjalist ehitatakse näiteks väga vastupidavaid ja hooldusvabasid hobusebokse.

Samuti toodab Rexest Grupp materjalist nii nägusat aiamööblit, lillekaste kui ka aiakuure. Kuna Plastrexi kasutusvaldkond on väga lai, oleme alati valmis uusi ja kestvaid lahendusi välja töötama.

Rexest Grupp on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille eesmärgiks on vähendada ladestatavat plastikjäätmete hulka ning tõsta ühiskonna teadlikkust pakendite ümberkäitlemisega seotud võimalustest.

Plastrex on suurepärane valik, kui materjalilt oodatakse pikka ja hooldusvaba eluiga. Tugevad ja kvaliteetsed lahendused Plastrexist peavad vastu aastakümneid. 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.