Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Starane

Teema Lisatud
huviline: 2005-06-26 20:25:03
Kui ohtlik või ohutu on kasutada Starane mürki oma murul. Mul on murus ka paar juurviljapeenart, kui kaugelt tohib nende ümber mürki kasutada?
Ene: 2005-07-18 11:44:23
Starne kasutamine oma koduaiamurul on ohutu. Järgmisel päeval peale pritsimist võivad lapsed või koduloomad murul ringi lipata. Ehk paljajalu pole järgmisel päeval lastel veel soovitav astuda. Juurviljataimedele ei tohiks Staraned küll pritsida. See kindlasti kahjustab või hävitab need. Starane hävitab ju ka murust nn. laialehised taimed (umbrohud), k.a. ristik, kui see juhtub murus olema.
assa123: 2009-05-22 15:06:01
tühjagi see Starane mõjub, mõtetu "mürk"
Caroliina: 2009-05-22 22:58:09
Mina olen kaks kevadet kasutanud Staranet võilillede ja nõgeste tõrjeks murus. Lilled õitsevad endiselt ja juurviljapeenras pole ju Starane paneku ajal veel taimi, porgandid, herned, sibulad, maasikad olid möödunud aastal võrratud. Nõgesed on sellel aastal praktiliselt kadunud ja võililli on alles umbes kolmandiku jagu. Minu meelest hea abivahend.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.