Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Hekk

Teema Lisatud
Pahaputukas: 2019-04-15 21:58:38
Tere! Mul on naabril aias kõrged kuused ja kuna ta neid viimastel aastatel altpoolt korralikult kärpinud on, siis on privaatsus täielikult ära kadunud. Kas on mõni taim, mis kannataks sellises varjulises kohas kasvamist? Ilmselt ulatuvad need kuusejuured ka minu aeda. Kui ma enda poolt maa korralikult läbi kaevaks ja juured läbi raiuks, kas oleks lootust, et elupuud kasvama hakkaks? Olen paras võhik, nii et suured tänud kaasamõtlejatele!
Vapsik12: 2019-04-22 09:19:06
Varjus ei kasva ükski hekitaim hästi. Hekk tuleks rajada vähemalt 1m kaugusele puude tüvedest. Võib-olla kasvavad seal vähenõudlikud ja varjutaluvaid liigid. Kui (teie kirjutatu järgi) on naabril aia ääres kõrged kuused, siis ei taha seal ükski hekk kasvada, iga taim kidub seal ja võib hävineda, sest kõrgete kuuskede juured ulatuvad väga kaugele, ka teie aeda. Eks privaatsuse kiiremini annab mingi ehitatud aed. Raske küsimus.
ViinaMuri: 2019-04-22 13:58:37
Neis oludes on edukas jugapuu, kannatab hiljem kärpimist ja pügamist. Aga aega läheb tublisti, arvesta 10 aastaga, et mehekõrgune hekk saavutada.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.