Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

kurgid aknal

Teema Lisatud
SAle: 2005-03-23 08:07:01
Pikaviljalised kurgid kasvavad aknal ilusti, aga nüüd hakkas leheäär kokku kiskuma ja muutuma läbipaistvaks. Sitikaid nagu ei oleks. Kasvab kurgi mullas ja kastsin ka natuke lille väetisega.
Tiina Paasik: 2005-03-24 17:31:58
Tegemist on üleväetamise ja õhutemperatuuri kõikumisega. Edaspidi kastke taimi toasooja veega ja tuleb vältida järske temperatuuri kõikumisi. Kurgi kasvatmisel on tähtis kasvupinnase temperatuur, peaks olema 22-24 °C, siis on taimetoitainete omastamine kasvupinnasest tagatud.Kurgitaimed vajavad piserdamist päevasel ajal.
Merle: 2005-03-24 19:10:12
Minu pikaviljalistel kurkidel aga hakkab roheline värv kohati kaduma ja ilmunud on täiesti valged laigud.Olen täiesti mures.Oleks hea kui saaks ka sellele mingi vastuse!
Sale: 2005-03-28 15:56:31
Tänan Tiina.Lõikasin need lehed ära ja momendil riknenud lehti juurde tulnud ei ole.Arvasin,et kui annan väetist, siis jõuab kõik kurgid suureks kasvatada.Kui palju võib kurgil lehti ära võtta ,kas nii nagu tomatil.?
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.