Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Mida teha turbaga?

Teema Lisatud
Huvituja: 2016-06-14 10:31:11
Sain möödunud aastal peene fraktsiooniga turvast,seisab kottides.Mu kasvuhoone muld pole suurem asi,aga kas nii kõlbab,et lihtsalt laotan tomatitaimede ümber laiali?Või kuidas peaks kuiva turbapuru enne töötlema,et sellest saaks väärtuslik kasvuhoonemuld(kasvuhooneturvas)????
ViinaMuri: 2016-06-14 18:01:22
Turvas on vaene substraat ja sellest ei saa väärtuslikku mulda. Mõtle rabamännile, kes kasvab turbas 100 aastaga 2-meetri kõrguseks. Kasuta happelist pinnast eelistavate taimede all multsiks, seal on asjaks.
Huvituja: 2016-06-16 09:00:06
Aitäh ViinaMurile vastuse eest!Aga poed on ju sadat sorti aiamaamuldasid ja kasvuturbaid täis,mis ka vist küllalt palju turvast sisaldavad.Mingi võimalus peaks ju veel olema,lisada näiteks tuhka ja väetist?Isu läks nüüd muidugi üle,aga kotid on jalus,5-6 ümbes60l kotti.Rodo peenart mul pole,ilmselt ei hakka seepärast tegema kah.Äkki kellelgi on veel mõni hea mõte?!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.