Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

mandariin seemnest

Teema Lisatud
lallujouu: 2015-10-24 13:18:35
Tere, panin mandariini, sidruni, granaadi seemned mulda. Enne olen kasvatanud sidrunit 8cm pikkuseks. Sooviks teada et kuhu need taimed pookida et kasvaks puud mis kannavad vilja ja millal täpsemalt pookida, ehk kui pikad ja jämedad need peavad olema ? Tean kuidas pookimine käib. Tänades, Laura-Liisa.
Neeme: 2015-10-28 10:40:25
Tere aga mille külge sa selle poogiks? Olen ise lapsest saadik sidruni ja apelsini seemneid mulda pannud, praegugi mul lapsel üle 10 a vanune sidrunitaim kus midagi otsa ei tule, lihtsam oleks lille või aianduspoest osta viljakandev taim. See paarkümmend eurot vähem väärt kui kümned aastad ootamist :) kuigi jah ma pole mandariini müügil näinud, küll aga kandvaid sidruni ja apelsini puid
ViinaMuri: 2015-10-28 13:15:37
Seemnest kasvatatud taim on sageli aluseks, kelle külge poogitakse mõni õilsam kultivar. Kui Sul on seemik, siis enne, kui oled magusaid sidruneid saanud (e. juhtub ime ja oled suutnud aretada seniolematu taimekultivari), pole teda mõtet kuhugi pookida. Kui tahad pookimisega tegeleda, siis poogi ühe seemiku jupp teisele seemikalusele: see on tegevusest rõõmu tundmiseks.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.