Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

juuretõkkekangas köögiviljapeenra alla?

Teema Lisatud
kassikybar: 2015-08-18 12:21:26
Rajan elus esimesi peenraid kastidesse ja palun kogenumate nõu. Teen köögiviljale tõstetud peenrad, kastid ca 30 cm kõrged (ca 10 cm eemaldan alt pinnast ja ca 20 cm jääb pinnast kasti sisse. Sisse panen puhta kasvumulla. Et muru sisse ei kasvaks, kas on abi sellest kui ma peenra põhja vooderdan juuretõkkekangaga? Kui kellelgi on häid viiteid kastipeenra ettevalmistustööde kohta, siis palun jagada.
Vapsik12: 2015-08-20 15:28:08
Internetis on nn tõstetud peenarde ehitamise kohta videod (Raised Bed Gardening - How To Start A Raised Bed Vegetable Garden): https://www.youtube.com/watch?v=-tY5g7Dm2yk. Video õpetab, et tuleb panna kasti sisse muru peale tihe võrkkangas, sellele peale lihtne paks papp, siis ostetud mustmuld, väetised, kastad seda kõike ja külvad seemned või istutad juba ettekasvatatud taime. Neid videoid on seal veel igasuguseid. Ei peagi inglise keelt oskama, näha on kogu tegevus.
sinirebane: 2015-08-23 19:42:29
Sellises kastis muutub ostetud muld kiiresti viljatuks. Parem panna oma mulda ja väetada seda komposti ja hobusesõnniku graanulitega.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.