Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Aedniku teenus

Teema Lisatud
kixzz: 2014-08-27 19:50:02
Tere, olen algaja aiapidaja ja foorumis uus. Kogemuste puudumise ja ka teatud füüsiliste piirangute tõttu olen püüdnud leida aednikku koduaia korrashoidmiseks, peamiselt olemasoleva haljastuse hooldustöödeks kuni uue peenramaa rajamiseni. Seni on aga väga raske leida sobivat lahendust, eriti ühe inimese näol. Kes tunneb aiandust ja taimi, oskab uut luua, märkab sekkumist vajavaid kohti, tema töö on kallis näiteks edasiseks hoolduseks (rohimine jmt). Küsiksin teie nõu ja kogemust just eelkõige teenuse hinnaskaala osas - mis on mõistlik küsitav tunnitasu pereaedniku teenuse eest tänasel Eesti turul? Ette tänades.
ainosilm: 2015-01-17 18:19:14
Infot leiab Neti tabelist Aianduse alt, seal omakorda alajaotused. Olen näinud, et aia hooldamine on ca 20 eurot tund. Aga see peab olema siis ka kvaliteetne ja kiire töö.
Neeme: 2015-01-19 06:33:54
ma ei usu et rehitsemine ja rohimine ja muruniitmine 20 eur tund on, siis vist muud ei teekski. 20 euri võib ta olla juhul kui uusehitisele nullist haljastus tellitakse
ViinaMuri: 2015-01-19 14:03:24
Neeme, lisa töötasule kohaletulemise kulud ning riigile makstavad maksud - ega palju odavamalt üks firma tööd teha ei saaks ... Sellep ise teemegi.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.