Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Šokomünt

Teema Lisatud
pessimist: 2014-06-21 06:40:58
Nuuskisin siin veidi ringi ja ei leidnud šokomündi kohta foorumist midagi. Kas keegi on seda kasvatanud? Missugust mulda tahab ja kui palju päikest? Mis temperatuure talub? jne. jne. Ehk oskab keegi oma kogemusi jagada. Oleksin väga tänulik. Praegu kasvab aknalaual potis see Türi Lillelaadalt ostetud taim. Hakkab kasvuga hoogu sisse saama ja sooviksin ta õue ümber "kolida". Ootan nõuandeid.
merka: 2014-06-21 08:25:50
Minul on see taim teist aastat kasvab lillepeenras ja lauspäikest seal ei ole kuigi peab sealt ümber istutama kuna roomab laiali.Ta on münt nagu iga teine .
pessimist: 2014-06-26 06:38:44
Vabandan väga oma oskamatust siia pilti üles panna. Välja näeb nagu mündid ikka, ainult lõhn ja maitse on šokolaadi ja mündi segu :)
Aiandusportaal: 2014-06-27 03:24:41
Pessimistile. Pilt palun saata e-mailile info@aiandus.ee. Lisada kirjale kasutajanimi ja teema, kuhu pilt laadida. Administraator.
leeder5: 2014-07-28 23:25:18
Eelmisel suvehakul saadud 2 6cm oksakest läksid alumiste lehtede eraldamisel hästi mullas kasvama.Pealt näpistatud latvu panin vaakumkotis ja suhkruga hõõrutult talveks hoiule.Osa näpistatuid latvu panin põhjapoolsele aknalauakasti ja sealtki on selleks suveks varre ajanud.Kui on palju,siis võib ilmselt kuivatadagi.Väike noaotsatäis annab võrratu maitse kohupiimakreemidele,ahjukookidele jne.Kes katsetab leiab veel teisigi põnevaid kooslusi.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.