Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Noor ploom

Teema Lisatud
aet21: 2013-06-06 13:28:16
Tere Eelmisel aastal istutatud ploomil hakkasid üksikud oksad vahelt kuivama. Kõigepealt närtsisid lehed ära ja nüüd on oksad täiesti kuivanud. Samas teised oksad on veel ilusad. Millega võiks tegu olla?
mels: 2013-06-06 16:07:22
Äkki külmakahjustus? Mul leedritel osadel oksadel sama teema, lehtisid, kuid edasi kutu ja kuna teist aastat järjest, ning sama moodi nagu sinul, siis muud seletust peale külmakahjustuse ei leia. Nimelt algul tulevad lehed otsa n.ö. vana rasva peal, ehk koore all säilinud eluterve osa najal, kuid kasvades enam toitaineid piisavalt kätte ei saa ja närbuvad. Kui vähegi võimalik oota augustini ja lõika siis prooviks üks oks, kui seest kuiv, mine ka teiste okste kallale, sest siis selge, et ka teised enam ellu ei ärka!
ajakas: 2013-06-08 16:42:17
Sai aastaid tagasi ostetud ploomipuu{renklood haritonovoi]isetolmendav,et siis ei peaksteist kõrvale ka veel,nüüd aga sel aastal õitses ilusti japalju aga nüüd vaadates,ei ole näha küll et tuleks mõni ploom,milles võib olla viga.
Neeme: 2013-06-10 09:46:08
Istutasime eelmine aasta suhkru ploomi, see aasta ei ühtegi õit, kas vajab teist ploomi kõrvale?
ViinaMuri: 2013-06-10 15:27:45
Vara tahad, las ta kasvab, ju on vara veel. Õied tulevad ikka, aga kui pole sobivat tolmeldajat, siis need ei viljastu ja vilju ei teki. Hansaplandile viitamine vist ei ole keelatud?: hansaplant.ee/?op=body&id=294&cid=717
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.