Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

VALU VESIROTTIDELE

Teema Lisatud
tiiutiiu: 2012-09-02 16:52:21
Kutsun üles kõiki aiapidajaid vahetama kogemusi millised võiksid olla kurgilavad ja kasvuhoone põhjad,et vesirotid ei teeks altpoolt taimedele liiga.
siki2: 2012-09-10 11:26:02
Olen samuti hädas nende loomadega.Minul teevad kahju nii kasvuhoones kuid lemmik toiduks on neil siiski tulbisibulad. Olen poest ostnud neile siniseid tablette,aga tundub,et see toit neile ei maitse,sest tabl on käigust maapeale lükatud.
Alma: 2012-09-10 13:37:19
Praeguseks ei ole paremat vahendit leidnud kui Brody kuubikud. lõikasin läbipaistvad plastikust joogipudelid juppideks, pikkusega nii 10-15 cm ja selle sisse asetan neid kuubikuid. On lihtne kontrollida kas keegi on neid rottimas:) käinud. Kasvuhoones ei ole nendega veel probleeme olnud. Võibolla on kasuks tulnud kõrged püvililled ja erinevad toiduks tarvitatavad laugulised kasvuhoone äärtes kasvamas...
mizuela: 2014-06-30 14:41:38
Vesirotid on tunginud tomatikasvumajja, mida peale hakata????
AnNeljas: 2014-06-30 21:23:16
Ise olin omaarust kaval ja tõin seinakontakti käivad peletajad majja. Paraku mõju närilistele piirdub ruumi endaga, maasse peaks ikka midagi muud leiutama, seni võib kasvuhoonemõtte maha matta.. Küsijatele seda, et allpool on tohutu teema muttidest ja vesirottidest.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.