Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

aedvaak

Teema Lisatud
Meeri: 2009-12-01 11:02:24
Aedvaak. Lugesin Maakodust sellest lillest. Kust oleks võimalik seda lille osta ja kuidas kasvatada? Igavesti ilus ja isegi ravimtaim. Asendab ingverit. Kust oleks võimalik hankida seda lille ja kuidas kasvatada?
655: 2009-12-22 15:44:18
kuidas seemnest aedvaaki kasvatada?
Betula: 2009-12-28 10:21:46
Riho Terase Seemnest suureks raamatus on olemas püsikute idanemistingimuste tabel. Sealt saab teavet, et vaagi (Inula) seeme ei vaja külmtöötlust ja idaneb 20 kraadi juures (märkusena-aeglaselt). Mul peenras kasvades andis ta (õnneks vähesel määral!) seemikuid. Omal "komandeerisin" selle kõrgekasvulise (haisva) püsiku iluaiast välja pargi alale. Seemikud olen siiani välja rohinud.Ehk kevadel veel leiab mõne tema eelmiselt kasvukohalt. Oleks teadnud, et nende järgi nõudlust on, oleks mõne potistanud. Aga kuna selle suure tiheda juurekavaga puhmiku alles hiljuti tükikaupa ümber istutasin(oli raske füüsiline töö!), siis kevadel olen nõus soovijatele sealt taimi välja kaevama. Aed asub Tartumaal. liina.timmermann@mail.ee
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.