Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

suvikõrvits

Teema Lisatud
murumumm: 2011-07-13 18:50:48
Mure on selline, et suvikõrvits küll õitseb rohkelt, kuid pärast õie närbumist kas jääbki vili ca 12-15cm pikkuseks või hakkab kohe otsast mädanema. Õisi ja väikeseid vilju on peal palju, vahest ehk 20 tk või rohkem. Mis võib küll põhjuseks olla? Tegemist on kollase suvikõrvitsaga, kuigi see iseenesest vist oluline ei ole.
dramaturg: 2011-07-15 00:09:22
Võib-olla ei ole õied korralikult tolmeldatud? Kui vili hakkab otsast mädanema, siis on äkki liiga palju niiskust. Kas sa kastes lased viljade peale ka vett?
Huvituja: 2011-07-18 09:48:13
Märkasin sama jama ja mitte ainult suvikõrvits,vaid ka tavaline kõrvits on titerusika suurune ja otsast pehme.Jõudsin veel enne osa kõrvisa kasve eemaldada,etliiga palju ei oleks neid kasvamas,nüüd ei tea,kas üldse kõrvitsat saan.Kompostihunniku otsas ei peaks ju olema toitainete puudust,või siiski?
KollaneTulp: 2011-07-25 10:16:41
võib olla küll liigniiskusest. enamasti kasvavad suvikõrvitsad ja tavalised kõrvitsad ju õues. eelmine aasta oli ka mädanevate viljade mure, kuid sel aastal tegin peenra teisiti. rajasin suvikõrvitsa peenra vanale põhuhunnikule. vedasin peale umbes 20cm mullakihi, millesse istutasin taimed. praegu ei ole viljad veel mädanema läinud ja kasvavad ilusti, kui tean, et sõbranna suvikõrvitsad on tavalise peenra peal ja juba 10cm pikkused viljad mädanevad otsast.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.