Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Appi, kõrvahargid!

Teema Lisatud
dramaturg: 2011-07-07 12:01:24
Tean, et kõrvahargid söövad tegelikult lehetäisid ja muid kahjureid, kuid nüüd avastasin, et nad järavad isukalt mu taimi kah. Millegipärast tunduvad minu taimed neile rohkem mokka mööda olevat kui kahjurid. Mida ette võtta? Kuidas neid tõrjuda? Mürke kasutada ei taha!
dramaturg: 2011-07-15 00:20:35
Olen nüüd õhtuti luurel käinud, et kas tõesti kõrvahargid ikka söövad mu taimi. Kõige suurem laastamistöö on tehtud spargelubade kallal, mille lehed on täitsa pitsiliseks näritud. Samas kõrval olevat suvikõrvitsat ei puutu keegi. Täna õhtul avastasingi, et spargelubade küljes ronisid mõned kõrvahargid. Kui panin tagurpidi keeratud arbuusikoore ubade juurde maha, siis umbes tunni aja pärast oli selle küljes maiustamas üle 10 kõrvahargi. Oad kasvavad täpselt vana kuuri seina ääres, nii et seal on neil ilmselt pesitsemisvõimalusi küllaga. Kas kellelgi ei ole kõrvaharkidega probleeme olnud?
KollaneTulp: 2011-07-15 23:55:53
on. minul käisid üleeelmine aasta kapsast ja lillkapsast maiustamas. midagi eriti järele ei jäänud, kapsad olid auklikuks söödud, tänu millele ei kasvanud ka korralikult, niiet ise suurt midagi ei saanud. sel aastal imekombel ei ole kõrvahargid kapsasse läinud. täna võtsin esimese pea, ilus ja maitsev kapsas oli. aidata probleemiga ei oska, kui siis ainult pannagi neile midagi muud, millega nad maiustada saaks ja ubadesse ei läheks.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.