Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

hüatsint

Teema Lisatud
vaatleja: 2011-04-04 21:00:53
OSTSIN POEST ILUSA HÜATSINDI.Nüüd õitseb ta ilusti. Kuid mida temaga edasi teha ,kui ta on ära õitsenud, ei raatsi teda kuidagi ära visata?
maily: 2011-04-05 08:42:12
olen lasknud taimel ära õitseda ja lehtedel ka ära 'elada' ning siis sibula ära kuivatanud ja sügisel maha torganud koos tulpidega. Aga vaid üks sibul on õues ühe korra veel õitsenud, siis ühe aasta tulevad ainult lehed ja ongi kõik. Eelmine kevad kingiti aga need väikeses hüatsindid, mida olen näinud küll õues peenras kasvamas, neid loodan küll sel kevadel ja veel järgmistelgi oma peenratel ilutsemas näha.
meristeem: 2011-04-08 09:57:39
Mina panen kõik oma sibullilled kohe kevadel esimesel võimalusel mulda, ei oota sügiseni, nii hüatsindid, tulbid, krookused ja nartsissid. Kõik on hakanud ilusti kasvama ja igal aastal õitsema. Küll olen paaril viimasel aastal kokku puutunud hüatsinditaimedega, kes ei lähe toas korralikult õitsema. Neid ma oma kevadlillede peenrasse ei ole pannud, sest arvan, et tegemist on haigusega. Need olen eemale pannud, eks näe mis tänavu kevadel on juhtunud, kas hakkavad ka õitesma.
aiasober7: 2011-04-10 15:14:53
Kui nüüd see potis õitsenud hüatsint on ära õitsenud, tuleb tal lasta pealsed kõik ära kuivada ning siis ei tohiks sibulat praegu maha istutada, vaid hoida kusagil kuivas, juahedas, näiteks kuuri all ja panna mulda alles sügisel, sel ajal kui tulbisibuladki, siis hakkab ta järgmisel kevadel õitsema. Kui panete ta juba nüüd kevadel aias maha, siis hakkab ta teil sügisel õitsema, ja ei talvitui. Seega hoidke sibul sügiseni ja siis järgmine aasta juba õitseb,
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.