Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

kahjurid toaroosil

Teema Lisatud
maily: 2011-03-31 12:04:57
sain kingituseks potiroosi ja nüüd taim täis võrku ja võrgul palju imepisikesi valgeid putukaid. Kellega on tegu ja kuidas neist lahti saada? Actara ei mõjunud, neko ka mitte.
Tintagel: 2011-03-31 16:38:22
Minul olid kunagi aias rooside peal. Ei aidanud ka ykski myrk ja siis naaber,vanem inimene soovitas n6udepesuvahendist lahjema lahuse teha ja sellega pritsida. Tegingi siis Fairy lahuse ja peale kahte pritsimist olid elukad kadunud. Hiljem pritsisin k6iki taimi Fairyga. Igaks juhuks. Juba ette:)
cirrus: 2011-04-02 13:12:21
Praegu võiks taime üldse vanast mullas välja võtta, kogu taim dussi all korralikult ära pesta ning siis uuesti istutada. Kui taim on alles õitsenud, siis need õitsenud õisikud tagasi lõigata paari punga võrra altpoolt ja jätta ta järelvalve all rahulikult puhkama. Kevadel vut-vut õue peenrale kosuma, ning peagi näete suurimat tänu.
meristeem: 2011-04-08 10:05:10
mailyle, kui need väikesed putukad lendavad, on tegu kasvuhoone karilasega, kui ei, siis kedriklestaga, kahjuks on sageli lillepoe taimed kedriklestast nakatunud. Mõlemad on väga tülikad ja armastavad peaaegu kõiki toa- ja kasvuhoonetaimi. seepärast peaks nendest kiiresti lahti saama. Kui on toas ka teisi taimi, siis tuleb kohe eemale viia. Aitavad putukamürgid ja ka pesuvahenditest võib abi olla. Pritsima peab mitu korda nädalaste vahedega ja jälgida tähelepanelikult, et olete kahjurist lahti saanud. Vaadake ka oma teised taimed üle, et õigel ajal jaole saate.
maily: 2011-04-08 17:26:46
Aitäh vastajatele, nad ei lenda ja on imepisikesed, ilmselt siis kedriklest. Kas nad elavad õues ka? On mul lootust, et kui ilmad soojaks lähevad ja lilled õue viin, neist lahti saada? Kasvuhoones meeldib neile ilmselt küll. Praegu pritsisin NeemAzaliga. Nädala pärast uuesti. On õige?
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.