Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

suvelilled

Teema Lisatud
rohenapp100: 2010-04-08 13:15:29
Tere! Millal võiks juba idanenud suvelilli kilekasvuhoonesse viia, et seal mahaistutamise järge oodata. Kardan et toas venivad taimed liialt välja kuna pole piisavalt valgust.
KollaneTulp: 2010-04-09 10:22:35
tahaks ka teada. meil on kasvuhoones päikeselise ilmaga päris soe, nõgesed kasvavad jõudsasti. ka redised, tilli ja salati külvasin sinna juba üleeelmine nädal. redised on praegu juba üleval.
Betula: 2010-04-09 21:23:27
Kindlasti ei tohi toa hämarusest taimi kasvuhoonesse päikeselise ilmaga viia-saavad päikesepõletuse. Ka palju oleneb toa ja kasvuhoone temperatuuridé vahest ja lilletaimede liigist-võimalusel enne toas harjutada veidi madalama temperatuuriga. Aga kindlasti on kasvuhoones neil ikka valgem ja ka haigustesse nakatumise oht väiksem-toas võib tõusmepõletik kimbutama hakata. Kui tuleb veel külmakraadidega öid, siis tuleb lihtsalt nt. mitmekordse kattelooriga ööseks hoolikalt katta. Väljaveninud taimi saab sügavamale pikeerida või harunemise soodustamiseks latvu tagasi näpistada.Mida suurem kasvuhoone on, seda väiksem on tõenäosus, et öökülmad seal taimi rikkuda saavad. Kui juhtub veel mõni külmem periood tulema, siis saab vähemas koguses taimi lihtsalt tuppa varjule tuua.
KollaneTulp: 2010-04-19 09:20:01
istutasin oma taimed(daaliad ja peiulilled) eelmine nädal kasvuhoonesse. ainult üks taim on välja läinud, aga ta oli ka küige väiksem ja väetim neist. kasvavad ilusti. külvasin sinna ka kaalikad, juba kolme päeva pärast olid taimed olemas.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.