Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Avamaakurk rõdul

Teema Lisatud
annimanni: 2010-03-25 11:58:09
Kuna meil aias suur kõigesthuvituv koer ning otsest peenramaa kohta ei ole, aga kurki tahaks, siis mõtlesin proovida rõdul kasvatamist. Tean, et seda on tehtud aga ei leia enam netist õiget lehte üles. Eelnevad aastad olen kasvatanud kurki kasvuhoones kuid lestade tõttu pole erilist saaki saanud. Sel aastal siis mõte külvata mõned avamaakurgid avatud rõdule, külvikottidesse. Kuna avamaakurgi kasvatamisel igasugune kogemus puudub, siis kas avamaakurke on ka võimalik üles-seotult kasvatada? Või peavad nad kindlasti mööda maad roomama? Sordiks valisin Pioneer F1 ja Beta Alpha F1. Kuulaks hea-meelega nii poolt kui vastuväiteid.
uusim: 2010-03-25 13:28:31
Paar suve tagasi kasvasid avamaakurgid meil kasvuhoones.Pole neid miskit moodi sidunud.Ronis samamoodi kui kasvuhoonekurk.
Babette: 2010-03-25 14:52:11
Jah, see paganama lest! Olen temaga kolm aastat sõdinud, nüüd otsustasin alla anda. Otsin ka aias kurgile kohta. Mõtlesin kõrgpeenra teha, mul maasikad kasvavad niimoodi, aga kui kuuri lõunaseina äärde kasvukottidesse panna, siis saab ju neid ka siduda! See oli sinult üks kena mõte, annimanni!
Rosee: 2010-03-25 19:28:40
Ma olen ka ennast nende lestadega vaevanud kasvuhoones, aga ega nendest lahti ei saa. Mõtlesin, et panen sel aastal kasvuhoonesse ainult tomatid, mis neile ei näi maitsevat. Ei tea, kas surevad nälga või kargavad viimases hädas tomatile ka kallale. Aga kurgid ikka kõik ronivad, kui anda neile võimalus kuskilt kinni haarata. Ma ostsin ka sel aastal paki Pioneer F1. Kasvatasin seda oma esimesel aianduse aastal ja nii suurt kurgisaaki, kui tookord, pole ma hiljem enam saanud. Aga jah, siis polnud mul kasvuhoones ka seda neetud kedriklesta.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.