Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

männi käbid kreekast

Teema Lisatud
adesmia: 2010-03-16 11:40:25
mulle toodi kreekast männi käbid sellised suured ja tugevad ühe sees oli 3 seemet pistsin muidugi mulda kasvab kolm männihakatist aga edasi ei mõista midagi teha ega nad meie kliimas vist ellu ei jää äkki keegi oskab midagi soovitada ette tänades
Betula: 2010-03-16 17:15:45
Meie kliimas on võimelised kasvama vaid väga vähesed männiliigid. Suurema huvi korral võiksite tutvuda kirjandusega:Euroopa puud; Maailma puude ensüklopeedia; Laas. Okaspuud.Seal käbide pilte ka-ehk tunnete omad ära-saate neile nimegi määrata. Aga männihakatised on väga valgusnõudlikud ja võivad kannatada tõusmepõletiku all, nii et tubastes tingimustes on üsna raske neid kasvatada.Ehk mõnes suuremas-kõrgemas kasvuhoones, kus talveti ka soojem?Mul on nt. omal kasvuhoones mõned atlase seedri seemikud jt. subtroopilised tegelased kasvamas. Selle talve vist said seal tugevalt kaetult hakkama. Praegu aeg-ajalt juba pilvisema ilmaga harjutan neid päevavalgusega. No kui nad juba hakkamas on, siis tasub ikka katsetada, mis neist saab-aga suurt lootust vist pole.Soovitaks tõusmepõletiku vastu kasta kaaliumpermanganaadi helelilla lahusega.
adesmia: 2010-03-16 19:20:53
suur tänu vastuse eest
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.