Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Väetis graanulitena

Teema Lisatud
sigridko: 2009-04-19 10:21:16
Kas Eestis pakub keegi sõnnikut ka kuivatatud peenemate graanulitena nagu on Biolani looduväetis. Eelmine aasta ostsime maja ümber mulla ja rajasime muru. See muld aga väga vilets ja muru ei taha kasvada. Olen erinevaid muru väetised kasutanud, aga nende mõju suht lühiajaline ja muld sellega paremaks ei muutu. Mõtlesin nüüd, et ehk naturaalne sõnnik muudaks asja. Biolani oma täitsa ok, aga see suht kallis ja mul maad 2000 ruutu. Või oskab keegi midagi muud soovitada, kõik soovitused on teretulnud.
sigridko: 2009-04-19 10:22:42
Tahtsin pealkirjaks panna Sõnnik graanulitena
Betula: 2009-04-19 12:49:38
Nüüd on juba hilja asja kardinaalselt parandad, sest pealt väetades ei sunni miski taimedel juuri sügavamale ajama ja nad kipuvad põuatundlikuks jääma. Alati tuleb hoolega endale mulda valida. Võib sattuda isegi sellise "surnud" mulla peale, et hiljem ei kasva seal mitte miskit-tuleb täies mahus välja vahetada. Kehvema ja kuivema mulla puhul tuleb lihtsalt muru rajada teisema seguga, kes taluvad vastavaid tingimusi. Nt.punane-ja lamba aruhein, har. kastehein. Võta raamatukogust Marianne Saare raamat Muru rajamine ja korrashoid.
sigridko: 2009-04-19 14:43:40
No eks ma püüangi päästa mis päästa annab. Kogu selle suure krundi mulda ei tahaks välja vahetama hakata.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.