Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

kadaka noortaim

Teema Lisatud
annimanni: 2007-11-06 09:48:06
leidsin peenraid korrastades 1 umbes tikutopsi suuruse ja teise veidi suurema kadaka taime. mulle kadakad väga meeldivad, seega vajaks ma nõuabi, kuidas neid ületalve elus hoida. samuti on nad väga halva koha peal, millalgi peaks nad ümber istutama, aga millal. tean, et kadakas ümberistutamisega väga kapriisne. mida teha? mingit liiki küll ei tea öelda. püüan teha päeval mõned pildid ka.
Betula: 2007-11-06 09:57:39
Kevadeni võiks ikka sinna jätta, kus praegu on, siis kaeva välja.Kui liiga väikesed, istuta algul potti. Mul kogemused, et metsast oleme kadakaid toonud ja ümber istutanud, kõik on kasvama läinud, ei ole nad nii pepsid midagi.
mels: 2007-11-07 21:46:19
Kaevasin eelmisel kevadel tee-ehituse eest u 15 tk 10-15cm pikki noorkadakaid võimalikult suure mullapalliga välja ja panin hekiks maha. Eelmisel suvel põdesid, see aasta kasvasid tänu listaud tugevale kasvumullale pea varasema pikkuse jagu juurde. Nii noored-väikesed nagu sul on tasub kevadel välja kaevata, mingit erilist ilmakaarte jms hookus-pookuse peale pole mõtet pead kulutada.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.