Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Noore õunapuu lehed muutuvad k

Teema Lisatud
harrastaja: 2007-07-02 11:01:10
Mis on viga minu noorel õunapuul? Suve teisel poolel hakkasid lehed muutuma kollakaks ja peale tulid pruunid laigud.Osa lehti on üleni pruunid.Olen teda piisavalt kastnud.Tegu on noore kaheaastase puuga.
Aiatark: 2007-07-02 21:46:18
Tõenäoliselt on tegemist on mingi kasvuhäirega. Kui on raske lõimisega muld, siis võivad juured ülekastmise puhul ka õhupuudusesse jääda.
grete: 2007-07-03 09:39:45
Minu pihlakaga võibki olla see probleem, et raske muld - aga mina kastan aga veel rohkem, et puu ära ei kuivaks. Mida nüüd veel kohe teha saaks, et puud päästa? Ja lubatakse ju vihmast juulikuud....
katsx: 2007-07-11 12:40:08
õunapuu lehed kollased ja langevad nagu sügisel, kuivuses küll probleemi olla ei tohiks, sest teised kõrvalasuvad õunapuud on ilusad. milles küll asi võiks olla? ja veel - kevadel puid lõikamas käinud inimene ütles, et oli sunnitud just sellel puul mõned suuremad oksad vähi (!?) pärast maha võtma, aga et sai puu puhtaks. kas need asjad võivad kuidagi omavahel seotud olla?
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.