Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

appi, pojengi istutamine

Teema Lisatud
mann: 2007-05-05 15:35:04
Tere, osa vanast aiast läheb tänava alla ja päästmise eesmärgil sai pojengimättad ümber istutatud. Lugesin ka kuskilt siit, et seda võib teha mai alguseni, kuid hiljem sain teada, et pealsed ei tohi olla tärganud, nood aga olid üpris suured. Esialgu sirguvad rõõmsasti. Millega pean arvestama - kas järgneb hirmus kiratsemine aastaid? Kas tuleks nt. õied ära lõigata? Kas tohib tänavu sügisel osa mätast veel jagada ja ümber tõsta? Tänan ette.
sygis: 2007-05-05 21:38:59
Pole see asi midagi nii hull, praegu võib veel vabalt istutada. Parem oleks kui kohe oleksid jaganud, sügisel küll ei soovita enam teda torkida.
Setu: 2007-05-06 17:28:29
Olen ka peale õitsemist ümber istutanud ja läksid väga hästi.
nutikas: 2007-05-08 16:42:06
olen olude sunnil pojengi ümber istutanud kevadel, keset tulikuuma suve ja sügisel. Kui uus kasvukoht on piisavalt läbi kaevatud ja näiteks kõdusõnnikuga väetatud, siis ainult kasta hoolsalt ja pojeng kasvab ning õitseb. Eelmisel suvel juhtus olema 30 kraadi sooja, kui mul tuli pojeng teisest kohast ära tuua, 5 tundi talus ta sõitu autos ja täna on tal rõõmsalt 2 õienuppu juba peal.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.