Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

hiirehernes-kas imerohi?

Teema Lisatud
Kadri429: 2007-04-20 18:08:47
Vaja söötis maa kuidagi korda saada ja muru rajada (üsna suur maatükk). Olen lugenud nii Roundupiga mürgitamisest kui kõikvõimalikest muudest soovitustest (lihtsalt niida ja saadki taluõuemuru). Aga nüüd loen seemnemaailmast: "Enamik ristõielistest omab fütosanitaarseid omadusi:pidurdavad umbrohutaimede arengut ja paljunemist." Kas selline plaan oleks liiga palju loodetud, et künname maa ära, külvame hiireherne, künname selle sisse väetiseks ja umbrohu kasv on pidurdunud ning saab rajada muru. Umbrohi on vist ikka nii vintske sell, et kasvab hoolimata hiirehernest???
riinel: 2007-04-21 11:30:44
hiirehernes ju liblikõieline on. Kartuli kohta olen seda kuulnud, et pidavat maad umbrohust puhastama. Kuid kartulivagusidki tuleb ohakatest puhtaks kitkuda.
Betula: 2007-04-22 11:21:44
Seal Kadri jutus on palju vigu- kas siis hiirehernes on ristõieline??? Hiirehernes on tülikas juurumbrohi- liblikõieline. Teile oleks küll nõustajat vaja!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.