Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

nn õnnebambus

Teema Lisatud
katsx: 2007-04-15 01:42:08
Ehk oskab keegi nõu anda. Tuttav ostis talvel endale selle nn õnnebambuse, jaanuarist alates vees, juuri ei tule, lehed edasi ei kasva, aga ära ta ka ei sure - olemasolevad lehed ilusad ja elusad. Mida teha, et edasi kasvaks?
katsx: 2007-04-19 14:10:06
tean küll, et pole otseselt aianduse teema, aga äkki keegi oskab siiski nõu anda, inimene tõsiselt õnnetu ja ise info otsijat temast enam pole
urmas: 2007-04-20 10:17:47
Urmas Laansoo, Tallinna botaanikaaed: Dracaena sanderiana/Sanderi draakonipuu on pärit Lääne-Aafrikast Kamerunist. Tavapäraselt siiski arenevad draakonipuudel juured ka vees. Kui need pole mitme kuu jooksul kasvanud, siis on juurutatav vars kas liiga külmas ruumis või vees või liiga sügaval vees. Kui vars on roheline ja varre tipulehed ka veel elusad, pange vars kergesse kaktusemulda juurduma (sobib firma Matogard kaktusemuld). Juurdumise ajal 3-4 nädala jooksul hoidke taime valges kohas, kuid mitte päikese käes. Juuretekke ergutamiseks kasutage juurekasvuhormooni (müüb Aiamaailm, nende telefon: 6014808). Juurdumise ajal hoidke muld niiske, kuid mitte pidevalt ligumärg. Hästi mõjub lehtede piserdamine puhta sooja veega.
katsx: 2007-04-20 16:40:33
Hästi suur aitäh!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.