Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

siirdmuru

Teema Lisatud
lullu: 2005-04-14 19:55:39
Kas keegi teab, kuidas kasvatada muruvaipa.? Või kust saab selle kohta lugeda?
teadja: 2005-04-15 16:33:03
pane "muruvaip" otsingumootorisse
Aiatark: 2005-04-15 21:25:39
Heal lapsel mitu nime: siirdmuru, rullmuru, muruvaip...
Lugemist siirdmuru kohta: www.murumari.ee/siirdemuru.html.
Rene: 2006-04-24 00:07:37
Tere, oleksin väga tänulik kui, saaksin natuke head nõu. Alustan siis kõigepealt sellest, et vanavanematel oli suur talu; kust ei puudunud ka suured põllud. Põllud on juba u 10 aastat harimata;neid võib nimetada juba rohkem nagu heinamaadeks. Nüüd olen mõelnud hakata seal muru kasvatama, mis edasi läheks siis siirdmuruks. Mis olesid need asjad millest alustama peaksin? Kas peab selle vana pinnase(kamara) ära freesima, või piisab korralikust kündmisest ja lisada umbrohutõrje aineid. Arvestades, et maa-ala on suur, siis kuidas käib külvamine, kas seda saab ka teha masinaga või ainult käsitsi. Milline oleks see sort, mida valida. Kui kaua võtab aega muru kasvamine, kuni selle astmeni, et teda saab siirdada teise kohta? Oleksin väga rõõmus, kui saaksite seda asja mulle natuke selgemaks muuta. Tänud.
Liina Oja FIE: 2006-04-24 11:47:51
Kui tahate hakata müügiks kasvatama, peate tehnoloogiat väga täpselt tundma õppima. Lihtsalt põllul kasvatades ei saa te muruvaipa ühtlaselt õhukese kihina ära koorida ning tulemus ei tule kvaliteetne ega müügikõlbulik. Võin ühtteist kasvatamisest rääkida, siia kirja panemiseks on see liiga pikk teema. Tel. 56 985 684. Võib küsida ka nt OÜ-st Eesti Murud, kes muruvaipa ise toodavad.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.