Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

ebatsuuga

Teema Lisatud
Mare: 2006-03-29 11:25:49
Kas ebatsuugat võib samuti kärpida nagu kuuske? Puuke on umbes poolteist meetrit kõrge,üks pung on kunagi viga saanud ja seepärast on puul auk sees.Äkki annaks kärpimisega asja parandada?
Liina Oja FIE: 2006-03-29 15:42:30
Ebatsuuga talub kärpimist väga hästi, võra muutub tihedamaks. Samas on tegu siiski kõrgekasvulise puuga, mistõttu ladva kasvu piiramine ei ole eriti mõttekas. Usun, et saate kärpimise abil puu võra parandada küll.
Mare: 2006-03-30 19:24:19
Suur tänu vastuse eest!
Helianthus: 2009-11-30 21:13:25
On sihuke mure, et paar (vist 7) aastat tagasi ostsime ühe sinihall ebatsuuga. Kasutasime teda jõulupuuna ja siis kevadel istutasime maha. Talle see koht vist ei meeldi, sest ta pole mitte tolligi kasvanud. Lugesin just seda, et ei talu kõrget põhjavett. Kas temasugune kannatab ümberistutus? Tänud nendele, kes vastavad.
Pohjatamme: 2009-11-30 21:51:22
Ebatsuugale tavaline, et algul kasvab aeglaselt ja siis hakkab viskama. Paraku on sageli probleem hoopis potitaimede deformeerunud juurestikus. Kui juurestik jäi korda seadmata ja puu pole väga suur, soovitan varakevadel välja kaevata ja proovida korda sättida. Külgoksi tuleb mõistagi tugevalt kärpida
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.