Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

aiakujundusprogramm

Teema Lisatud
noor aednik: 2005-12-16 00:23:23
Kas teab keegi soovitada head tarkvara aia kaardistamiseks? Sooviks aiast täpsema ülevaate saamiseks ja edaspidise planeerimise hõlbustamiseks oma aiast kaardi joonestada, aga ei tea ühtegi vastavate tingmärkidega (erinevad puud-põõsad, kaev, kelder jne) tarkvarajuppi. Hea oleks kui antud programm töötaks Linux-keskkonnas, aga M$'i all jooksva tarkvaraga saab ka hakkama :) Tänud ette!
Kadi: 2006-03-24 10:39:22
Tahaksin ise oma aia kujundada.Kas keegi oskab soovitada mõnda arvuti programmi millega seda teha ja kust kohast seda saada.
Liina Oja FIE: 2006-03-24 19:57:53
Mina kasutan CAD-i põhist Vectorworksi, aga see programm on ostes kaunis kallis. Kindlasti on ka vabavaralisi kujundusprogramme. Nende kohta soovitan uurida Eesti Maastikuarhitektuuri Liidu kodulehelt www.maastikuarhitekt.ee, küsida näiteks Remi Kübaralt.
Liina Oja FIE: 2006-03-24 20:00:25
Soovitan aiakujundus valmis joonistada käsitsi, kõige lihtsam, kiirem ja minu jaoks ka mõnusaim moodus, eriti, kui kujundusplaane ei ole plaanis tegema hakata igapäevase tööna.
Neeme: 2017-02-10 09:22:46
Vana teema aga mina teeks nii et võtaks maaameti lehelt kinnistu pildi aerofotoga kus saaks olemasolevad puude ja hoonete asukohad, ja kinnistupiirid, siis joonistaks näiteks akna peal vastu valgust läbi ja siis lisaks mis soovin või arvutis tõmbaks pildi kasvõi powerpointi ja lisaks ovaalidena puid põõsaid ja vaba käega teejuppe. Iseasi et linnulennult me ise aeda kunagi ei näe
Neeme: 2017-03-10 13:20:00
http://www.archdaily.com/794772/morpholio- stencil-app-gives-you-custom-stencil-tools-digital- drawing
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.