Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

kivikoristus

Teema Lisatud
Heli: 2005-07-26 16:46:18
Meil on ehitatud ilus maja, kuid maja ümbruses on selline savine muld ja väga palju kive. Õue pind on umbes 50x50 meetrit ja käsitsi väga vaevaline puhastada, ühe õhtuga jõuame ainult mingi 3 ruutmeetrit puhastada. Kas on olemas aiapidajale kivide korjamiseks abinõu või ongi ainus võimalus käsitsi rehaga kivid välja rebida?
Kaia: 2005-07-28 13:52:29
Olen sama probleemiga kokku puutunud ja uurinud seda. Tean, et Eestimaal väikeaiapidajale sellist väikesekabariidilist masinat olemas ei ole, mis nii väikeselt pinnalt ja väiksemad kui 15 cm läbimõõduga kive koristaks. On olemas suur kivikoristusmasin, kuid see teeks nii väikese pinna 2 minutiga puhtaks ja tema kohaletuleku hind on üpris soolane. Minu krunt oli suurem ja see firma kes töö teostas oli Alkarsons Grupp OÜ, tel 564 4405. Küsida võid ju alati.
Evi: 2005-07-30 19:49:04
Meie kasutasime reformvoodi põhja mulla sõelumiseks oma krundil. Loopisime mulla tagurpidi keeratud voodipõhja peale. Kivid jäid peale ja muld läks läbi. Olime isegi üllatunud kui tulemuslik meetod see oli mulla sõelumiseks.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.