Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Krõmpsud marineeritud kurgid
 

 

3 kg kurke

mustsõstralehti

tillivarsi ja –õisikuid

3 cm mädarõikajuurt

Marinaad

2 l vett

4sl soola

4 sl suhkrut

4 sl äädikat

 

 
Valmistamine
  1. Pane pestud purkide põhja mustsõstralehti, tilli, mädarõikatükke, küüslaugutükke
  2. Täida purgidpestud kurkidega.
  3. Keeda marinaad
  4. Vala kuumalt kurkidele
  5. Pane purkidele plekist kaaned lahtiselt peale ja kuumuta purke (2 või 3- liitrine purk) koos marinaadiga suures veepotis 15 minutit (kuni kurgid purgis muutuvad heledamaks)
  6. Võta ettevaatlikult kurgipurgid veepotist välja ja kaaneta pealolevad lahtised plekist kaaned kinni
  7. Jahuta ja vii keldrisse hoiule
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.