Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Tomati-sibula-aedoa salat
 

 

1,5 kg tomateid

1 kg sibulaid

1 kg ubasid

6 küüslauguküünt

2 dl õli

1 dl suhkrut

1 dl vett

soola

1 sl 30% äädikat

 

 
Valmistamine
  1. Koori ja haki sibulad
  2. Hauta õlis soola ja suhkruga 10 minutit
  3. Lisa oad ja vesi ja hauta veel 15 minutit
  4. Lisa sektoriteks lõigatud tomatid, küüslauguviilud, äädikas ja hauta veel 10 minutit.
  5. Tõsta kuumalt kuumutatud purkidesse ja kaaneta purgid
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.