Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Ühe öö kurgid
 

 

1 kg väikesi kurke

1 l vett

peotäis varrega mustsõstralehti

4 tilliõit koos varrega

3 küüslauguküünt

mädarõigast

2 sl jämedat keedusoola

 

 
Valmistamine
  1. Lahusta sool vees
  2. Lõika küüslauguküüned viiludeks, tükelda mädarõigas ja mustsõstralehed
  3. Lao kurgid suurde purki, pane peale tükeldatud maitsetaimed ja soolvesi
  4. Hoia purgitäit ööpäev köögis ilma kaaneta 
  5. Tõsta purk kurkidega külmkappi, et oleks söögi kõrvale külm ja krõmps kurk
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.