Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Köögivilja-piimasupp
 

 

4 kartulit

3 porgandit

1 väike kaalikas

1 porrulauk

1 väike lillkapsas

200 g sinki

2 sl võid

5 dl vett

2 dl 10% rõõska koort

soola

maitserohelist

 
Valmistamine
  1. Koori kartulid, porgandid, kaalikas ja lõika need väikesteks kuubikuteks
  2. Viiluta porru, eralda lillkapsas eraldi õisikuteks, prae pisut pannil õlis
  3. Pane kõik potti hauduma madalal temperatuuril kuni pehmenemiseni
  4. Lisa või ja koor, maitsesta soolaga
  5. Lõika sink kuubikuteks, pruunista õlis pannil ja tõsta supi sisse
  6. Kuumuta kõik koos läbi
  7. Puista peale maitserohelist
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.