Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Kartuli-küüslauguvorm
 

 

600 g kartuleid

3 dl 10% rõõska koort

25 g võid

4 küüslauguküünt

soola, pipart, muskaatpähklit, tüümiani

 
Valmistamine
    1. Määri ahjuvorm võiga, viiluta kooritud kartulid hästi õhukesteks viiludeks ning aseta külma vette (et tärklis välja tuleks), kurna hoolega
    2. Lao kurnatud kartuliviilud ahjuvormi põhja esimeseks kihiks
    3. Kartulikihile puista küüslauguviilud ja maitseained koos soola ja pipraga
    4. Lao vaheldumisi mitu kihti-kiht kartuleid, kiht küüslauguviile maitseainetega
    5. Vala kartulid üle 10% rõõsa koorega, laota peale võitükikesed
    6. Küpseta 180o C juures kuni 45 minutit

 

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.