Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Kanaliha kaste
 

300 g kanafileed

2 dl rõõska koort

200 g šampinjone

1dl valget veini

sinepit, soola, pipart, sibulaid

 
Valmistamine

1.       Lõika kanaliha väikesteks tükkideks, prae need keskmisel kuumusel, lisa maitse järgi soola ja pipart

2.       Lisa rõõsk koor, vein, sinep, hauta kaane all 10 minutit

3.       Teisel pannil prae tükeldatud šampinjonid, sibul, maitsesta soolaga, vala seenesegu kanakastmega kokku, hauta veel kaane all nõrgal kuumusel 10 minutit.

 

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.