Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Broilerimaksa kaste
 

400 g broilerimaksa

100 g peekonit

1 sibul

2 sl jahu

4 dl vett või puljongit

3 sl rõõska koort

3 sl tomatipüreed

soola

musta pipart

 
Valmistamine
  1. Sulata maks ja kuivata köögipaberiga.
  2. Lõika peekon ribadeks, peenesta sibul. Pruunista peekoniribad kuumas õlis, lisa maks ja pruunista kiiresti.
  3. Kalla kohe juurde sibulad, hauta pidevalt segades paar minutit.
  4. Raputa peale jahu ja sega hästi läbi.
Kalla juurde puljong ja rõõskkoor ning tomatipüree. Lisa maitseained. Sega läbi ning hauta veel 5 minutit.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.