Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Lõhe-porrupirukas
 

Taigen:
200 g jahu
100 g võid
100 ml vett
soola

Täidis:
400 g värsket lõhet
100 ml rõõska koort

100 ml kodujuustu

2 sl võid

2 porrut
hakitud peterselli

1 sl sidrunimahla
soola
pipart

 
Valmistamine


1. Sega taigen ja pane 30 minutiks külma.

2. Tükelda lõhe.

3. Puhasta ja viiluta porru.

4. Sulata pannil või, hauta selles porru- ja lõhetükikesed.

5. Lisa hakitud petersell, sidrunimahl, kodujuust, koor ja pipar.

6. Hauta veel 5 minutit aeglasel tulel.

7. Rulli taigen lahti ja pane võiga määritud küpsetusvormi.

8. Kata taigen täidisega ja küpseta 180 °C juures 20–30 minutit.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.