Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Lõhe-porrupirukas
 

Taigen:
200 g jahu
100 g võid
100 ml vett
soola

Täidis:
400 g värsket lõhet
100 ml rõõska koort

100 ml kodujuustu

2 sl võid

2 porrut
hakitud peterselli

1 sl sidrunimahla
soola
pipart

 
Valmistamine


1. Sega taigen ja pane 30 minutiks külma.

2. Tükelda lõhe.

3. Puhasta ja viiluta porru.

4. Sulata pannil või, hauta selles porru- ja lõhetükikesed.

5. Lisa hakitud petersell, sidrunimahl, kodujuust, koor ja pipar.

6. Hauta veel 5 minutit aeglasel tulel.

7. Rulli taigen lahti ja pane võiga määritud küpsetusvormi.

8. Kata taigen täidisega ja küpseta 180 °C juures 20–30 minutit.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.