Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Rabarberikook liivataignast põhjal
 
 

500 g liivatainast

500 g rabarbereid

2dl suhkrut

1,5 dl hapukoort

3 dl maitsestamata jogurtit

5 muna

1 sl kaneeli

1sl vanillsuhkrut

 
Valmistamine

 

  1. Vooderda vorm küpsetuspaberiga
  2. Rulli taigen lahti, aseta vormi ja torka kahvliga taignasse augud.
  3. Küpseta 200°C juures 10 minutit, kuni koogi pind on kuldne.
  4. Puhasta ja tükelda rabarberid.
  5. Vahusta munad. Lisa hapukoor, jogurt ja vanillsuhkur.
  6. Vala koogi põhjale rabarberitükid, puista peale kaks sl kaneeli ja suhkrusegu, vala peale ka jogurti-hapukoore segu.
  7. Küpseta kuni 45 minutit.

Kook on kõige maitsvam järgmisel päeval.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.