Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Õunastruudel
 
TAIGEN:
2 kl jahu
1 muna
1/2 kl leiget vett
1/2 tl soola
3 sl õli

TÄIDIS:
50 g võid
5 sl küpsisepuru
4 keskmise suurusega õuna
3/4 kl suhkrut
rosinaid
kaneeli
 
Valmistamine

 

  1. Võta kauss, kalla sinna jahu, mille sisse tee süvend kuhu kalla liege vesi, sool, muna ja õli.
  2. Sõtku taigen, puista peale õrn jahukiht.
  3. Pane taigen pooleks tunniks sooja kohta.
  4. Koori õunad, lõika õhukesteks viiludeks.
  5. Rulli taigen jahusel laual õhukeseks ristkülikukujuliseks tükiks.
  6. Pintselda lahtirullitud taigen võiga.
  7. Puista peale küpsisepuru, vala peale õunad, rosinad ja suhkru-kaneeli segu.
  8. Tõsta taigna ääred natuke üles täidise, rulli taigen tihedaks rulliks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile lahtine struudliserv säti allapoole. Pintselda pealt võiga.
  9. Küpseta 200°C juures 35-40 minutit, küpsemise ajal ja väljavõtmisel pintselda struudlit võiga.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.