Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Suus sulav õunakook
 

0,5 pakki keefiri,

12 spl suhkrut,

1/4 tl soola,

14 spl nisujahu,

3/4 tl soodat,

kaks suurt õuna

 
Valmistamine

1. Sega kausis keefir, suhkur, sool, soodaga segatud jahu.

2. Pese ja koori õunad. Tükelda.

3. Vala õunatükid taignasse, sega.

4. Vooderda plaat küpsetuspaberiga, vala taigen sellele ja silu lusikaga ühtlaseks.

5. Raputa peale kaneeli ja suhkru segu.

6. Küpseta 200 C juures 30 min, 5 viimast minutit altkuumusega.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.