Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Vürtsikas keeks
 
100 g suhkrut, 200 ml tumedat siirupit, 200 g margariini, 1,5 tl söögisoodat, 300 ml keefiri, 500- 600 g nisujahu, 1 tl nelki, 1 tl jahvatatud kaneeli, 1 tl jahvatatud ingverit, 0,5 tl jahvatatud kardemoni, 200 g musti ploome
 
Valmistamine

Sulata margariin. Lase jahtuda. Võta suur koogivorm, määri see pehme margariiniga ning puista üle riivsaiaga või vooderda vorm seest küpsetuspaberiga. Sega suhkur, keefir, siirup ja maitseained. Lõika ploomid tükkideks, kalla keefiri-siirupisegusse. Kalla massile jahtunud sulamargariin. Sega jahu söögisoodaga. Valmista taigen. Kalla taigen vormi ning küpseta 175 °C juures 1 tund. Lase koogil enne vormist väljavõtmist jahtuda.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.