Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Kanakoivad küpsetuskotis
 

4 kanakoiba, broilerimaitseainet, küüslaugusoola, porgandeid, kaalikaid, kartuleid, soola, 100 ml puljongit

 
Valmistamine
Tõmba kanakoibadel nahk tagurpidi, hõõru liha maitseainetega sisse, siis aseta nahk tagasi. Lõika porgandid ja kaalikad peenikesteks. Lisa ka tükeldatud kartulitükid. Raputa juurviljatükkidele soola, tõsta need küpsetuskotti. Vajuta ühtlaseks kihiks, aseta peale kintsutükid. Kalla kotti klaasitäis puljongit või vett. Kinnita kotisuu klambriga ja aseta ahjuplaadile. Säti kotisuu ja üks nurkadest ülespoole. Lõika väike osa kotinurgast ära, et aur välja saaks. Küpseta 200 °C juures 45 minutit. Küpsust kontrolli puust tikuga läbi koti. Liha on küps, kui torkeaugust väljavoolav vedelik on hele ja selge.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.