Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Keeks
 
200 g võid, 200 g suhkrut, 3 muna, 260 g nisujahu, 1 tl küpsetuspulbrit, 3/4 kl rosinaid, 1 spl purustatud mandleid, pähkleid
 
Valmistamine
Vahusta või ja suhkur. Lisa ükshaaval munad. Sega jahu küpsetuspulbriga, kalla sinna ka purustatud mandlid ja pähklid. Sega kuivained hoolega. Vala segatud kuivained suhkruga vahustatud või hulka. Sega taigen.
Määri keeksivorm võiga, vala taigen vormi. Küpseta 180 °C juures umbes 40 minutit.
Proovi puutikuga küpsust: kui tikk jääb puhtaks, siis on keeks valmis. Pealt liigse pruunistumise vastu aitab küpsetuspaberiga katmine.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.