Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Keedutaignast "Tuuletutid"
 
200 g eestimaist taluvõid
1 klaas vett
¾ klaasi jahu
3 muna
pisut soola
 
Valmistamine
Sulata potis madalal temperatuuril või
Lisa pidevalt segades jahu
Võta pott seguga pliidilt lauale jahtuma.
Kui segu on jahtunud kehatemperatuurini, siis segada juurde 1 muna. Segada ühtlase massi moodustumiseni.
Lisa teine muna ja sega ühtlaseks massiks.
Lisa kolmas muna ja sega ühtlase kreemja massi moodustumiseni.
Võta kondiitriprits, pane segu sisse.
Võta puhas ahjuplaat, kata küpsetuspaberiga ja pigista kondiitripritsist keedutaigen väikeste tutikestena suuremate vahedega plaadile.(“Tutikesed” paisuvad kaks-kolm korda suuremaks ja küpsevad seest tühjaks.)
Pane plaat eelkuumutatud ahju, mille temperatuur on 220°C .
Küpsetusaeg on 15-20 minutit

NB! Praeahju temperatuur peab olema kindlasti 220 °C
Ahjuust ei tohi küpsemise kestel avada.

Täita võib “Tuuletutte” hakitud vorsti-kurgisalatiga, kartulisalatiga, suitsukalasalatiga jne..
Magusaarmastajad võivad täidiseks valida jäätise, vahukoore, magusa kohupiimamassi, jne nagu fantaasia ja maitse.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.